Albast Kaarsenhouders
0 Reviews | Review toevoegen

Albast (Albaster) kaarsenhouder. Elke houder is uniek qua vorm en afmetingen

Artikelnummer

B3344 

Verzendkosten

€ 6,95 

Standaard levertijd

2 á 3 werkdagen

EAN

7436912642695  

€ 19,95 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Albast(er) Kaarsenhouder

Deze Oosterse Kaarshouders zijn van natuursteen albast met de hand gehouwen, gesneden, gefreesd en geschuurd. Alle Albaster kaarshouders zijn uniek qua vorm kleur en afmetingen, geen set is dezelfde. Handgemaakt in Egypte.
Met een waxinelicht geeft deze sprookjeslamp een prachtig effect en lichtspel. Omdat ze handgemaakt zijn wijkt elke kaarsenhouder af en ontstaat een mooie organische compositie bij het gebruik van meerdere lampjes.

Handgemaakte oosterse kaarshouders

Oosterse Albast kaarsenhouders die door hun doorschijnende karakter een prachtig lichtbeeld geven. Alle albaster kaarsenhouders variëren omdat ieder stuk uniek is. Deze bewerkte natuurstenen Ghalia producten zijn eerlijk geproduceerd en komen direct van de bron.

Handmatig gehouden en gesneden albast

Handgemaakte Oosterse albaster kaarshouders zijn er in diverse vormen, allemaal rond de 10 tot 15 centimeter hoog in kelkvorm, beker vorm of cilindervorm. Een albast kaarsenhouder heeft steeds verschillende vormen en afmetingen.
Het albast wordt lokaal gedolven in Egypte, Het gebruik gaat terug naar het oude Egypte en haar dynastieen. Het is een gips gebonden kwarts dat door de hoge tektonische druk ontstaat.
Het Oosterse albaster is wittig en voelt een beetje vet aan. De typische vorm van de Ghalia albaster kaarshouders ontstaat door handmatig houwen en snijden. De producten worden niet gepolijst. De gepolijste variant zie je in veel klassieke inrichtingen en onderdelen van meubels. De Ghalia albaster producten zijn ruw, ongepolijst en hebben imperfecties door het handmatige karakter. Rond is niet 100% rond, en recht is niet 100% recht. Geen albast kaarshouder is dezelfde!

Onderhoud

Gebruik bij het onderhoud en schoonmaken nooit water! Albast reageert heftig op water en vlekt voor altijd! Afnemen met een zachte droge doek. Mocht er vuil op komen dat er met de doek niet afgaat dan kun je een beetje terpentine gebruiken, geen spiritus of schoonmaakmiddelen om dezelfde reden als geen water gebruiken.
Als u dit in ogenschouw neemt dan heeft u heel lang plezier van deze kleine juweeltjes uit het zuiden van Egypte.
Omdat elke kaarshouder uniek is kunt u ook geen type kiezen. Weet dat als u meerdere exemplaren besteld wij altijd een mix van de dan geldende voorraad kiezen. Eventueel geeft u uw voorkeur aan in het commentaarveld van uw order.
De Ghalia albast kaarshouders, alweer een speciaal, mooi item met een verhaal erachter.


 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat we deze eerste even willen lezen. Wanneer deze review gelezen is is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Sorry maar we hebben de in rood gemarkeerde informatie echt nodig voor een goede verwerking

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Meest bekeken producten