Verrijk je interieur met prachtige oosterse dienbladen en andere woonaccessoires

Met schitterende oosterse dienbladen, kleine oosterse home accessoires en oriëntaalse hand gemaakte woonartikelen maak je jouw woning compleet.

De oosterse woon accessoires van Ghalia zijn handgemaakt, authentiek en uniek. De oosterse woonartikelen, zoals Marokkaanse dienbladen, theepotjes en speciale lampjes, komen direct uit de medina en souks van Marokko en Egypte. De dienbladen zijn gemaakt volgens eeuwenoude traditie. Verrijk je woning met een stukje oosterse authenticiteit. Geluk zit in de kleine dingen; sfeer ook. Serveer de heerlijkste gerechten of bijzondere thee op een authentiek Marokkaans dienblad. Verhoog de sfeer in je woning en geef een oosterse finishing touch aan je interieur met originele oosterse dienbladen en woon accessoires.


Oosters gastvrij, met prachtige dienbladen

Verhoog – de oosterse – sfeer met mooie dienbladen en maak van koffie drinken iets bijzonders. Gebruik de dienbladen om het interieur oosters leven in te blazen. Een oosters dienblad vormt een échte eyecatcher. Gebruik de Marokkaanse dienbladen als oosters dienblad om kaarsen op te zetten of andere woonaccessoires.

Geef het Arabische dienblad een mooie prominente plek op tafel of gebruik het oosterse dienblad op de bank, als tafeltje. Een oosters dienblad is functioneel én sfeer verhogend – een pareltje binnen je interieur.

Een oosters dienblad als cadeau

De Marokkaanse dienbladen van messing of koper vormen een prachtig wooncadeau. Is er iemand verhuisd of gaan vrienden samenwonen? Met een Egyptisch dienblad geef je een bijzondere en oosterse touch aan de nieuwe woning. Ook met de andere woonaccessoires maak je een mooi entree op een verjaardag of housewarming.

Oosterse woonaccessoires

Met de oosterse woonaccessoires maak je jouw interieur af. Van kleine kaarshouders, een messing theepotje tot aan een plafondrozet, met de oosterse woonaccessoires geef je de finishing touch aan je interieur. Op zoek naar zilverpoetsdoeken, spaarlampen en andere woonartikelen voor jouw interieur? Ook hiervoor kun je bij Ghalia terecht.