Oosterse Lantaarns en lampen


Hier vindt u alle Oosterse Lantaarns, Arabische Lantaarns, uit de Ghalia collectie bij elkaar. Elke lamp is handvervaardigd in kleine ateliers en fabriekjes. Ghalia doet haar best de collectie te blijven vernieuwen met nieuwe modellen oosterse lantaarns en andere relevante nieuwe producten.  1 / 8  Bezig met laden...
remove_red_eye Faida

Wandlamp

Koop nu
€ 96,00
€ 229,00
remove_red_eye Bibi set van 3

handgemaakte oosterse kaasrhouderset met 3 verschillende maten

Koop nu
€ 49,95
remove_red_eye Aswad XL

Bolvormige Egyptische Hanglamp in zwart mat

Koop nu
€ 229,00
-15%
€ 84,00 € 99,00
-13%
remove_red_eye Diq XXL

Oosterse Hanenmandlamp Diq XXL Reserveer nu! Verkrijgbaar vanaf eind November 2017! Dit zijn de echte manden die in de Oriënt worden gebruikt om Hanen en Kipen te transporteren naar de markt....

Koop nu
€ 174,00 € 199,00
remove_red_eye Farouq

Zuilvormige oosterse lamp

Koop nu
€ 129,00
remove_red_eye Sameh

Zuilvormige oosterse lamp

Koop nu
€ 129,00
   1  2 3 4 5  

De Oosterse lampen van Ghalia zijn stuk voor stuk prachtige sfeermakers. Door het organische uiterlijk van de lampen en de projectie van de 100-en gaatjes creeer je ambiance in je interieur.

Oosterse lampen goedkoop

Ghalia biedt vrijwel altijd ook de goedkoopste oosters lampen. Doordat we de lampen bij de bron (maker) inkopen en geen tussenhandel hebben bied Ghalie de beste prijs voor je oosterse lamp. Let bij het vergelijken goed op de maatgeving en je zult het zelf ontdekken.

Oosterse lampen worden van verschillende materialen gemaakt. Ghalia verkoopt de Oosterse Filigrain lampen alleen in de oorspronkelijk messing variant aan die niet roest. De aanvullende modelen Oosterse lampen die bijvoorbeeld in de verschillende kleuren worden aangeboden zijn vaak wel van Ijzer met een coating. De verzilvering echter komt het beste tot zijn recht op een Messing basis.

Hanglampen zijn voorzien van ketting bij de maten M en groter. Alle lampen zijn voorzien van bedrading, lampfitting en rozet. Tafellampen zijn voorzien van een snoerschakelaar. 

De oosterse lampen van Ghalia worden exclusief gemaakt voor Ghalia en zijn niet elders te koop

Maatwerk:

Omdat wij een paar maal per jaar nieuwe lampen laten maken is er ook ruimte voor maatwerk. Als u bijvoorbeeld uw initialen, logo of een ander ontwerp heeft dan kan Ghalia op elk model in haar collectie ook dit realiseren. Natuurlijk met een levertijd maar dan heb je wel een uniek lichtobject in huis.

Met de projectie van de Ghalia Oosterse lampen kun je varieren. Gebruik een eco Halogeen lampje voor de scherpste projectie van die 1000 gaatjes, gebruik een Filament LED voor een softere maar zeer warme gloed en schroef er een RGB lamp in als je van spelen met kleuren houdt. Al deze varianten van lichtbronnen zijn ook te verkrijgen in de Ghalia webshop.

Kortom; voor oosterse lantaarns moet je bij Ghalia Home Accessories zijn!