GHALIA HOME ACCESSORIES

De Marrakech lamp:

Een authentieke Marokkaanse lamp

Misschien ben jij weleens naar Marokko op vakantie geweest of ken je het wel van TV. Een markt vol met de heerlijkste lekkernijen en lokale interieur artikelen. Een markt zoals deze wordt ook wel een Soek genoemd en is een absolute must see, wanneer je op vakantie naar Marokko gaat. Wat je hier zult vinden zijn duizenden type Marrakesh lampen in alle vormen en maten. Misschien was je al eens op een Soek en wilde je graag een lamp mee naar huis neem, maar kon dat helaas niet, omdat je slechts beperkte bagage mee terug naar huis kon nemen.  1 / 3  Bezig met laden...
remove_red_eye Adira L

Druppelvormige Marokkaanse Hanglamp

Koop nu
€ 169,00
remove_red_eye Adira M

Druppelvormige Marokkaanse Hanglamp

Koop nu
€ 129,00
remove_red_eye Alhambra S

Bolvormige Marokkaanse Hanglamp

Koop nu
€ 99,00
remove_red_eye Alzan L

Druppelvormige Marokkaanse Hanglamp

Koop nu
€ 169,00
remove_red_eye Alzan M

Druppelvormige Marokkaanse Hanglamp

Koop nu
€ 129,00
remove_red_eye Amira M

Bolvormige Marokkaanse Filigrain Hanglamp

Koop nu
€ 129,00
remove_red_eye Azima L

Plafonniere of wandlamp Azima Oosterse sfeerlamp met klassiek Oosters Arabisch motief

Koop nu
€ 199,00
remove_red_eye Azima XL

Plafonniere of wandlamp Azima Oosterse sfeerlamp met klassiek Oosters Arabisch motief

Koop nu
€ 299,00
-15%
remove_red_eye Diq L

Oosterse Hanenmandlamp Diq L

Koop nu
€ 84,00 € 99,00
-13%
remove_red_eye Diq XXL

Oosterse Hanenmandlamp Diq XXL

Koop nu
€ 174,00 € 199,00
-20%
remove_red_eye Egg

Mozaiek Ei Vormige Lamp. Elke lamp is uniek omdat het gebruikte glas in samenstelling en kleur altijd iets afwijkt van de volgende lamp. Verkrijgbaar in twee maten en 2 kleuren

Koop nu
€ 39,95 € 49,95
remove_red_eye Eufrait L

Oosterse tafellamp Eufrait L

Koop nu
€ 139,00
remove_red_eye Eufrait XL

Oosterse tafellamp Eufrait XL

Koop nu
€ 169,00
remove_red_eye Eufrait XXL

Oosterse tafellamp Eufrait XXL

Koop nu
€ 199,00
remove_red_eye Faida

Wandlamp

Koop nu
€ 96,00
remove_red_eye Farah XL

Farah xL oosterse lamp

Koop nu
€ 169,00
   1  2 3  

Handgemaakte Marrakech lampen in diverse soorten en maten

Ghalia is voor jou een uitkomst en de ideale oplossing als jij graag oosterse interieurartikelen, zoals een Marrakesh lamp aan je interieur wil toevoegen, maar deze niet vanuit Marokko mee naar Nederland wil slepen. In de winkels van Ghalia en in de webshop vind je een fantastisch aanbod van handgemaakte Marrakesh lampen in alle soorten en maten. Van een stijlvolle handgemaakte hanglamp voor boven de eettafel, tot een subtiele tafellamp voor in de zitkamer of mooie wandlamp voor in de slaapkamer, je vindt tal van Marrakesh lampen bij Ghalia voor elk wat wils.

Elke lamp is uniek en sfeer verhogend

De Marrakesh lampen van Ghalia zijn met de handgemaakt, wat de lamp extra interessant maakt, omdat je met de aankoop van dit type lamp een collectors item in huis haalt en er maar een uniek exemplaar van elke lamp is. Een Marrakesh lamp biedt meer dan een industriële lamp, die je alleen als lichtbron gebruikt voor de functionele werking. Met een Marrakesh lamp haal je sfeer in huis en verander je een ruimte helemaal naar jouw wens met een simpele ingreep. Een Marrakesh lamp kan helpen om een warme en soms ook mysterieuze en ontspannen sfeer te brengen waar je met het verven van muren of bepaalde keuze meubilair veranderingen niet voor kunt zorgen.

De ideale lamp voor binnen en buiten

In Marokko en het Midden Oosten waar de lamp zijn oorsprong vindt, zijn de temperaturen gedurende het hele jaar door een stuk hoger dan in Nederland. Dit resulteert in het feit dat mensen ook ’s avonds meer buiten leven. De Marrakesh lamp is dan ook niet alleen een toevoeging aan het binnen interieur, en een aanvulling op onze collectie Marokkaanse lampen maar ook voor buiten onder de overkapping of op de veranda een absolute sfeer verhogende aanwinst. Bij Ghalia vind je de Marrakech lamp die precies bij jou past en waar jij naar op zoek bent.