Foto

Ghalia Oriental Design

Ghalia haalt handgemaakte, eerlijke producten naar Nederland zonder tussenhandel met als uitgangspunt dat de lokale ambachtslieden en economie er optimaal van profiteren. De prijzen zijn ronduit lager doordat Ghalia het direct bij de bron haalt. Geen tussenhandel, handgemaakt, direct van maker naar consument met een billijke prijs.

Met het oog op materiaal wordt bijna alleen gebruik gemaakt van lokale en natuurlijk grondstoffen. Hoewel Ghalia geen Fair trade label draagt is het uitgangspunt altijd billijk, en eerlijk. Geen exploitatie en uitbuiting, alle lokale opbrengsten gaan ook direct naar de makers.

Gemaakt met behulp van aloude technieken, is het ornament van Egyptische sferen geïnspireerd op de traditionele vloeiende arabesken ontwerpen. Geëtst en doorboord met de hand, de patronen - die tot in het oneindige en de eeuwigheid symboliseren - casten dansende schaduwen op de omringende oppervlakken.
 

Wat is de betekenis van Ghalia?

“Ghalia betekent: geliefd, dierbaar, niet in geld uit te drukken, en dat is wat we nastreven. Mooie, eerlijke producten die je leven en je interieur verrijken. Producten waar je van gaat houden, ze zijn ‘geliefd’, ze zijn Ghalia.”

Prachtige Egyptische hanglampen versierd met ingewikkelde patronen. Producten afkomstig uit het gehele Afrikaanse en Aziatische continent.

De producten worden persoonlijk geselecteerd door Ghalia, en brengen het verhaal over van elke vakman en ontwerper die wat heeft te vertellen in de vorm van een prachtig vormgegeven object. De filosofie van Ghalia is het overbrengen van de simpele geneugten van het leven, een die voortkomt uit het omringen met producten die met liefde handgemaakt zijn, om ons te verbinden met elkaar in de wereld waarin wij leven.


Handgemaakt van massief koper de Egyptische hanglampen zijn zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt in Egypte en komen in een afwerking van nikkel, zilver, messing of vergulde oxide. Door het handgemaakte karakter van de hangers, kunnen de grootte, vorm en decoratieenigszins  verschillen en zorgen voor een prachtig uniek object. Voor extra dramatisch effect cluster ze samen op verschillende hoogtes aan het plafond, hoe hoger hoe beter om een ​​prachtig brandpunt te maken.

Ghalia Home Accessories

Openingstijden winkel
KvK. 54905966
Winkel & Showroom
"Urban Vintage"
Koninginneweg 4 
2161ZP Lisse
Tel :  +31 ( 0) 252 729 973 
Info@ghalia.nl