Privacyverklaring

Ghalia Home Accessories draagt zorg voor uw privacy en handelt hierbij steeds in volgens de bepalingen van de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens Leest u a.u.b. de Privacyverklaring door om meer te weten te komen over de manier waarop persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt op de Ghalia webshop.
Door deze webshop te gebruiken, gaat u uitdrukkelijk akkoord met de manier waarop Ghalia Home Accessories persoonsgegevens verzamelt bijgehoudenen verwerkt.

1. Veiligheid

Ghalia Home Accessories verbindt zich om alle tot haar beschikbare technische en organisatorische maatregelen te treffen om uw persoonlijke date  te beschermen tegen ge en misbruik; vernietiging, verlies, onbedoelde wijziging, beschadiging of openbaarmaking.
Om deze veiligheid te garanderen, gebruikt Ghalia Home Accessories onder andere versleuteling van de data en communicaties tussen onze server en uw computer, encryptie van de opgeslagen gegevens en backups.

2. Verwerking van persoonsgegevens

Via de Ghalia webshop worden op verschillende wijze persoonsgegevens van u verzameld, bijvoorbeeld als u een webformulier invult, wanneer u zich abonneert op een nieuwsbrief of als u gebruik maakt van aangeboden andere online diensten.
De gegevens die door u via de website worden gedeeld en verzonden worden alleen gebruikt om de door u gevraagde informatie te leveren en om u de gevraagde nieuwsbrief(ven) te versturen.
Door deze persoonsgegevens mee te delen, gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord dat Ghalia Home Accessories deze gegevens mag bewaren en verwerken voor bovengenoemde doeleinden en op de voorgestelde wijze.
In geen geval zal uw e-mailadres, gebruikersnaam of paswoord echter worden gedeeld met derden.

3. Kredietcheck bij betaling achteraf opties

U kunt in deze online winkel kiezen om achteraf te betalen. De aanbieders van deze betaalmethoden behouden zich het recht voor een kredietwaardigheidsbeoordeling uit te (laten) voeren. Dit is een integraal onderdeel van het betaalproces voor deze betaalmethode. Dit geld niet voor de betalen in 3 termijnen optie die Capayable Levert.

4. Cookies

Op onze webshop worden zogenaamde "cookies" gebruikt: kleine bestanden met informatie die uw internetbrowser opslaat. Deze cookies worden op onze website gebruikt om uw voorkeuren (taalinstelleingen ed.) te onthouden, om u te kunnen identificeren bij een volgend bezoek en om aan te geven welke pagina's u al heeft bezocht en statistieken van het bezoek van de webshop te verzamelen.

5. Logbestanden

Buiten de eerder vermeldde gegevens, registreert Ghalia Home Accessories bij uw bezoek aan deze website de externe website die u heeft doorverwezen naar deze website, de door u bezochte pagina's op deze website en de datum en tijd van elke door u bezochte pagina. Deze Metainformatie wordt alleen verzameld voor statistische doeleinden en verbetering van onze webshop.
“Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt verstrekt door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van dezelfde “cookies” (databestandjes die binnen Uw computer worden geplaatst) om de webshop te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.
De informatie in de cookie van uw gebruik van de webshop (met inbegrip van Uw IP-adres) is ook beschikbaar voor Google en wordt opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om vergelijkbare statistieken te kunnen maken; rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze Metainformatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt altijd het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. De gebruikerservaring wordt echter dan wel aanzienlijk Door gebruik te maken van onze webshop geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor beschreven.”

6. Nieuwsbrieven

Bij inschrijving voor de Ghalia Home Accessories nieuwsbrief gebruiken we de door u opgegeven gegevens om u de nieuwsbrief toe te zenden. U kunt zich na inschrijving te allen tijden weer afmelden hiervoor.

7. Recht van aanpassing en verbetering

Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Ghalia Home Accessories over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Ghalia Home Accessories via het emailadres info@ghalia.nl en Ghalia Home Accessories zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.”

8. Wijzigingen

Ghalia Home Accessories behoudt zich het recht voor om de Privacyverklaring indien dar aanleiding toe is aan te passen.
Deze Privacyverklaring is gewijzigd en herzien op 12 maart 2014

9. Contactgegevens

Ghalia Home Accessories is verantwoordelijk voor de verwerking van de genoemde persoonsgegevens en ziet toe op de vertrouwelijkheid en veiligheid van deze data.
U kunt Ghalia Home Accessories altijd benaderen via info@ghalia.nl