Geef je je interieur een oosters tintje of een oriëntaalse ‘finishing touch’ met oosterse tafellampen en vloerlampen

Met de tafellampen en vloerlampen van Ghalia zorg je voor een mooi contrast, een warm oosters tintje of een bijzondere en authentieke sfeer.

De oosterse tafellampen en vloerlampen zijn te verkrijgen in koper of koudgesmeed messing en zijn verzilverd. De prachtige unieke patronen - met soms wel duizenden gaatjes - maken de filigraan lampen overdag tot ware kunstwerken; ’s avonds zorgen zij voor een betoverend lichtspel. Creëer meer sfeer in de donkere hoekjes van je huis met kleinere tafellampen of vloerlampen. kies voor een imposant exemplaar als opvallend kunstobject en zet de ‘oosterse toon’ binnen je interieur. De verschillende maten, vormen en kleuren oosterse filigraan tafellampen en vloerlampen, bieden oneindig veel mogelijkheden en zijn een aanwinst binnen iedere woonruimte.


Staande oosterse lampen

De oosterse staande lampen maken een prachtig en sfeervol statement op de vloer, in de hoek van de kamer, op een tafel, bureau of commode. De Egyptische staande lamp wordt geleverd met een snoer en schakelaar.

De oosterse staande lampen van Ghalia zijn voorzien van fitting (E14 of E27) en bekabeling met schakelaar (2 meter). Door gebruik van een halogeen lamp, gewone lamp of spaarlamp is de projectie van de Ghalia Egyptische lamp op wand, tafel en vloer scherp of juist diffuus. Verrijk je interieur met een oosterse stalamp of tafellamp op de manier die bij jou en je interieur past.

Een magisch licht met oosterse tafel lampen

De oosterse staande lamp is gemaakt van koudgesmeed messing en verzilverd. Het patroon en de gaatjes worden met de hand gemaakt. Het resultaat? Duizenden kleine gaatjes die zorgen voor een prachtig lichtspel op plafond en wand. Kies meerdere lampen voor een dramatisch lichteffect. Experimenteer en plaats de lampen op verschillende plekken, zo kun je een speels of juist diffuus schaduwspel projecteren.

Verrijk je interieur met een oosterse vloer lamp

De staande Egyptische lampen worden in kleine ateliers gemaakt, door ambachtslieden in de souks en medina van de Egyptische steden. De staande lampen worden vervaardigd volgens eeuwenoude traditie; een traditie die van generatie tot generatie wordt overgedragen. De oosterse staande lamp wordt ook wel filigrainlamp genoemd; een verrijking voor ieder interieur.