GHALIA HOME ACCESSORIES

De Marrakech lamp:

Een authentieke Marokkaanse lamp

Misschien ben jij weleens naar Marokko op vakantie geweest of ken je het wel van TV. Een markt vol met de heerlijkste lekkernijen en lokale interieur artikelen. Een markt zoals deze wordt ook wel een Soek genoemd en is een absolute must see, wanneer je op vakantie naar Marokko gaat. Wat je hier zult vinden zijn duizenden type Marrakesh lampen in alle vormen en maten. Misschien was je al eens op een Soek en wilde je graag een lamp mee naar huis neem, maar kon dat helaas niet, omdat je slechts beperkte bagage mee terug naar huis kon nemen.  3 / 3  Bezig met laden...
remove_red_eye Sameh

Zuilvormige oosterse lamp

Koop nu
€ 129,00
remove_red_eye Sheherazade L

Ovale Marokkaanse Hanglamp

Koop nu
€ 189,00
remove_red_eye Shifa M

eivormige oosterse hanglamp Shifa

Koop nu
€ 109,00
remove_red_eye Sinai XL

Uivormige Marokkaanse Hanglamp

Koop nu
€ 279,00
remove_red_eye Sira L

Zuilvormige oosterse lamp

Koop nu
€ 179,00
-9%
remove_red_eye Sira XL

Zuilvormige oosterse lamp

Koop nu
€ 244,00 € 269,00
remove_red_eye Souk L

Bolvormige Marokkaanse Hanglamp

Koop nu
€ 269,00
remove_red_eye Souk S

Bolvormige Marokkaanse Hanglamp

Koop nu
€ 109,00
remove_red_eye Souk XL

Bolvormige Marokkaanse Hanglamp

Koop nu
€ 349,00
  1 2  3   

Handgemaakte Marrakech lampen in diverse soorten en maten

Ghalia is voor jou een uitkomst en de ideale oplossing als jij graag oosterse interieurartikelen, zoals een Marrakesh lamp aan je interieur wil toevoegen, maar deze niet vanuit Marokko mee naar Nederland wil slepen. In de winkels van Ghalia en in de webshop vind je een fantastisch aanbod van handgemaakte Marrakesh lampen in alle soorten en maten. Van een stijlvolle handgemaakte hanglamp voor boven de eettafel, tot een subtiele tafellamp voor in de zitkamer of mooie wandlamp voor in de slaapkamer, je vindt tal van Marrakesh lampen bij Ghalia voor elk wat wils.

Elke lamp is uniek en sfeer verhogend

De Marrakesh lampen van Ghalia zijn met de handgemaakt, wat de lamp extra interessant maakt, omdat je met de aankoop van dit type lamp een collectors item in huis haalt en er maar een uniek exemplaar van elke lamp is. Een Marrakesh lamp biedt meer dan een industriële lamp, die je alleen als lichtbron gebruikt voor de functionele werking. Met een Marrakesh lamp haal je sfeer in huis en verander je een ruimte helemaal naar jouw wens met een simpele ingreep. Een Marrakesh lamp kan helpen om een warme en soms ook mysterieuze en ontspannen sfeer te brengen waar je met het verven van muren of bepaalde keuze meubilair veranderingen niet voor kunt zorgen.

De ideale lamp voor binnen en buiten

In Marokko en het Midden Oosten waar de lamp zijn oorsprong vindt, zijn de temperaturen gedurende het hele jaar door een stuk hoger dan in Nederland. Dit resulteert in het feit dat mensen ook ’s avonds meer buiten leven. De Marrakesh lamp is dan ook niet alleen een toevoeging aan het binnen interieur, en een aanvulling op onze collectie Marokkaanse lampen maar ook voor buiten onder de overkapping of op de veranda een absolute sfeer verhogende aanwinst. Bij Ghalia vind je de Marrakech lamp die precies bij jou past en waar jij naar op zoek bent.