Albaster theelicht Beker Albaster windlicht Beker Albaster theelicht Beker Albaster theelicht Beker Albaster windlicht Beker 2 maten
Albaster theelicht Beker Albaster windlicht Beker Albaster theelicht Beker Albaster theelicht Beker Albaster windlicht Beker 2 maten
Albast Kaarshouders Beker
0 Review | Review toevoegen
Albast (Albaster) kaarsenhouder Beker vorm, een flinker Kaarshouder in 3 maten verkrijgbaar

Artikelnummer

B3344UB

Verzendkosten

€ 6,95

Standaard levertijd

2 á 3 werkdagen

EAN

743691264269

€ 24,95 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Albaster Theelicht Beker

Er is een object dat de kracht heeft om de sfeer in elke ruimte te transformeren, een object dat de romantiek en mystiek van lang vervlogen tijden oproept. Dat object is de Albaster Theelicht  Beker van Ghalia.nl. Als een elegante vaas, met een vorm die de zintuigen streelt, brengt deze beker een vleugje magie en schoonheid in je interieur.

De oorsprong van de Albaster kaasrhouder Beker ligt diep geworteld in de legendarische steden Aswan en Luxor, waar de rijke geschiedenis en culturele schatten samensmelten. Gemaakt van het kostbare albaster, dat bekend staat om zijn zachte en delicate eigenschappen, is elke beker een meesterwerk van vakmanschap en tijdloze elegantie. De ambachtslieden die deze bekers creëren, putten uit eeuwenoude tradities en geven elke beker een unieke charme en karakter.

De Albast theelicht Beker is verkrijgbaar in drie verschillende maten, elk met zijn eigen betoverende eigenschappen. De kleine beker straalt intimiteit uit, perfect voor een intiem diner bij kaarslicht of een moment van rust en reflectie. Het zachte gloeien van het kaarslicht dat door het transparante albaster schijnt, creëert een intieme en romantische sfeer, waarin de wereld om je heen lijkt te vervagen en alleen jij en je geliefde overblijven.

De medium beker biedt een evenwicht tussen intimiteit en grandeur. Met zijn iets grotere formaat heeft het de mogelijkheid om een ruimte te vullen met een warm en uitnodigend licht. Plaats het op een tafelblad of een vensterbank en zie hoe de kamer wordt gevuld met een zachte gloed die een gevoel van rust en sereniteit brengt. Het is alsof de beker een verhaal vertelt, een verhaal van lang vervlogen tijden en verre landen, dat je meeneemt op een reis door de rijkdommen van het verleden.

De grote beker is een majestueus meesterwerk op zichzelf. Met zijn imposante formaat en statige aanwezigheid kan het een ruimte transformeren tot een magische setting. Plaats het op een prominent plekje in je woonkamer, hal of terras en zie hoe het licht danst en speelt met de nerven van het albaster. De atmosfeer wordt gevuld met een gevoel van grootsheid en betovering, alsof je jezelf bevindt in een paleis uit een sprookje.

Of je nu kiest voor de kleine, medium of grote Albasten Theelicht Beker, één ding is zeker: elk moment wordt getransformeerd tot een poëtische symfonie van licht en emotie. De bekers nodigen je uit om te vertragen, om te genieten van de eenvoudige pracht van kaarslicht en om jezelf te verliezen in de betoverende sfeer die ze creëren.

De Albaster Beker van Ghalia.nl is niet zomaar een decoratief object. Het is een relikwie uit vervlogen tijden, een stukje geschiedenis dat je kunt koesteren en bewonderen. Het is een bron van inspiratie en verwondering, een herinnering aan de schoonheid die kan ontstaan wanneer ambacht en passie samenkomen. Laat je betoveren door de magie van de Albaster Tealight (votive) Beker en creëer een atmosfeer die je keer op keer zal verleiden en veroveren.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Sorry maar we hebben de in rood gemarkeerde informatie echt nodig voor een goede verwerking

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.