Ga voor een authentiek oriëntaals interieur met prachtige oosterse meubels

Met prachtige oosterse meubels maak je van je interieur wel iets heel bijzonders. De oosterse meubels zijn échte ‘eyecatchers’ binnen je woning.

De oosterse meubelen van Ghalia zijn origineel en met de hand vervaardigd. De oosterse meubels worden rechtstreeks van de makers gekocht uit de bijzondere medina en souks van de Egyptische en Marokkaanse steden. De diverse meubels zijn gemaakt van natuurlijke producten of gerecycled materiaal. Van stalen krukjes, bijzondere bureautjes tot aan hippe jaren-50 trolleys, Ghalia biedt jou de prachtigste en meest unieke oosterse meubels. De levertijd hangt af van de afmetingen en/of het gewicht. We brengen je uiteraard z.s.m. op de hoogte om de levertijden van onze oosterse meubels af te stemmen.


Oud & oosters en modern & industrieel

In het assortiment vind je oude sleetse locker kasten, bakkerswagens, trolleys, bureautjes, tafels, vintage krukjes, dienbladtafeltjes en meer. De collectie is niet groot, maar wel uniek. De meubeltjes zijn veelzeggend, hebben karakter en zijn eigenzinnig. Met de unieke vintage meubels van Ghalia breng je een bijzonder contrast aan binnen je interieur.
De meubels zijn uniek en one of a kind. Ghalia biedt zowel oude oosterse meubeltjes als modernere exemplaren. De meubels zijn bijzonder en maken een uniek statement binnen ieder interieur. Ook binnen horeca en werkruimtes worden de meubels van Ghalia steeds meer een hit.

Duurzame meubels van Ghalia

De meubels van Ghalia worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder oude bootdelen. Om de meubels te maken worden er geen bomen gekapt; gerecyclede en duurzame materialen, dat is waar wij de voorkeur aan geven.

Kom langs in de showroom!

Bewonder de meubels in onze showroom in Lisse of bekijk de steeds sneller groeiende collectie op Lievelingetjes.nl. Liever de unieke meubels ‘live’ bekijken? Kom langs in de showroom en shop jouw nieuw unieke meubels onder het genot van een kopje muntthee. Op stap met de kinderen? Zij zullen zich prima vermaken in onze speeltuin!