Ghalia Oosterse Meubels


De meubels van Ghalia zijn altijd origineel, met de hand vervaardigd en worden rechtstreeks bij de maker gehaald. Varierend van meubels van recyclede bootdelen tot hippe trolleys en knipoogjes naar jaren 50 design.
De verzending kan wat langer duren vanwege de afmetingen en/of het gewicht. U wordt altijd snel op de hoogte gesteld van de levertijden van onze oosterse meubels als deze afwijken.Oud & oosters Vs. Modern en Industrieel

Van oude sleetse locker kasten, bakkerswagens, trolleys, bureatjes, tafels. Krukjes, Dienblad tafeltjes. De collecties is niet groot maar veelzeggend en lekker brutaal en uniek. Niet altijd worden de Ghalia lampen makkelijk gezien in moderne interieurs maar juist dat contract past zo goed bij de Ghalia collectie. 

In de winkel/showroom staan een aantal one of a kind stukken en de 'normale' collectie is hier te vinden. 

Steeds vaker vinden projectinrichters en horeca de Ghalia collectie en daarom zetten we in op het verruimen van de keuze. 

De meubeltjes

van gerecylede bootdelen worden in India gemaakt. Geen boom wordt er voor gekapt, alles is een derde leven geschonken in de vorm van leuke speelse meubeltje met een knipoog naar de jaren 50.

De Trolleys of Bakkerswagen is inmiddels niet meer weg te denken uit ons interieur. De Ghalia wagen zijn stevig. De wielen zwaar uitgerust met rem en het hout is ook hier van de gerecyclede soort. Heel wat anders dan de Trolleys uit de bouwmarkten.

Bijpassende krukjes hebben we ook en zoals gezegd in de winkel in Lisse staan naast een uitstalling van Ghalia lampen ook one of a kind meubels en accesoires in wisselende samenstelling. Daarnaast natuurlijk de steeds groter wordende collectie van www.lievelingetjes.nl . Land in de tearoom en bestel een verse muntthee met een stuk worteltaart uit eigen keuken en laat je kleine kinderen lekker spellen in het speeltuintje. Ondertussen kun je de lampen bewonderen en een leuk gesprek aan gaan. je bent van harte welkom!

Ghalie oosterse meubels zijn mooie aanvullingen in het interieur van nu. Oosterse Meubels met een verhaal.