Oosterse-Kleden

Handgeweven Oosterse kleden en kussens

Met de prachtige oosterse kleden, Marokkaanse poefen, kussens en ander authentiek oosters woontextiel, wordt thuiskomen nog fijner – en weggaan nog moeilijker.

Dompel je onder in oosterse luxe en wooncomfort. Gebruik de Arabische vloer- en/of wandkleden om je interieur nog warmer - en zachter - te maken. Omgeef je met pracht, zacht en praal en verhoog je wooncomfort met Marokkaanse kussens, oosterse poefen en Indiase jute vloerkleden. De oosterse kleden, quilts, karpetten, kussens en poefen zijn gemaakt van jute, katoen of gerecycled materiaal. Het materiaal is handgeweven in India of Egypte en zijn met plantaardige en natuurlijke kleurstoffen gekleurd. De producten worden op een eerlijke manier verkregen en zijn op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. De oosterse kleden, kussens, poefen en ander woontextiel zijn bij Ghalia Oosterse tafellamp te verkrijgen in verschillende patronen, kleuren en maten.
Het aanbod aan oosters woontextiel, Marokkaanse poefen en kussens varieert sterk. De producten zijn uniek en worden slechts één keer ingekocht. We leveren ook Marokkaans woontextiel in grotere maten (310 x 230).

Bezig met laden...
-15%
remove_red_eye Beni Ourain kleed Hira

Grote zware qualiteit Beni Ouarain 250 x 180

Koop nu
€ 509,15 € 599,00
remove_red_eye Beni Ourain kleed Maysa

Grote zware qualiteit Beni Ouarain 275 x 175

Koop nu
€ 899,00
-15%
remove_red_eye Beni Ourain kleed Faiza

Grote zware qualiteit Beni Ouarain 260 x 165

Koop nu
€ 637,50 € 750,00
-15%
remove_red_eye Beni Ourain kleed Anis

Grote zware qualiteit Beni Ouarain

Koop nu
€ 509,15 € 599,00
remove_red_eye Beni Ourain kleed Mila

Grote zware qualiteit Beni Ouarain 250 x 180

Koop nu
€ 599,00
remove_red_eye Beni Ourain kleed Razi

Grote zware qualiteit Beni Ouarain 250 x 190

Koop nu
€ 750,00
€ 29,95
€ 29,95
€ 29,95
€ 29,95
€ 29,95
-25%
€ 74,25 € 99,00

Oosters comfort – met handgeweven kleden en kussens

Verwen jezelf met een stukje oosters comfort. Verhoog het comfort in je woning met prachtige handgeweven kleden en kussens. De kleden en kussens zijn mooi, zacht en warm. Maak de winter zo aangenaam mogelijk, met handgemaakte authentieke oosterse kleden, kussens en poefen.

Oosterse kleden, kussen en poefen – functioneel en mooi

Een prachtig juten kleed op de vloer verandert de ‘look’ (en feel) direct. Stylish en comfortabel, met een groot handgeweven kleed of een subtiel woonaccentje. Maak van je bank iets bijzonders met Marokkaanse kussens of breid de zitmogelijkheden uit, zonder grote meubels, met prachtige oosterse poefen.

Oosterse kleden als cadeau

Maak iemand blij met een bijzonder wooncadeau: een oosters kleed, kussen of poef. Geef iemand een functioneel en mooi cadeau en verhoog het wooncomfort. De kleden, kussens en poefen maken iedere woonruimte warm en bijzonder – ongeacht het seizoen. Door de Oosterse kleden of een Marokkaans kleed te gebruiken in combinatie met een Oosterse Hanglamp maak je de sfeer compleet.