Beni Ouarain Dots Beni Ouarain Dots
Beni Ouarain Dots Beni Ouarain Dots
Beni Ourain kleed Mila
1 Review | Review toevoegen
Grote zware qualiteit Beni Ouarain 250 x 180

Artikelnummer

MBOKI6

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

2 á 3 werkdagen

€ 599,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mila Beni Ouarain

Prachtige zware Marokkaanse Authentieke Berber kleed

in royaal formaat van 2.5 bij  1.50 meter. Deze Mila Beni Ouarain is handgeknoopt en vertelt het verhaal van de maker. Dit grote kleed van wel 10 Kg heeft overlappende ruitvormen en die staan symbool voor het kruisen van de paden van de mensen waarop het verhaal van dit kleed is gebaseerd. Het knopen van kleed Mila gebeurt veelal door vrouwen, meerdere werken aan één kleed. Een kleed van goede kwaliteit heeft wel 20.000 knopen per m2. Hierdoor worden de kleden zwaar en vol.
 

Laat je meevoeren naar een wereld van tijdloze schoonheid met het Beni Ouarain Kleed Mila, een waar kunstwerk dat met liefde en vakmanschap met de hand is geweven door Berberse ambachtslieden in het betoverende Atlasgebergte. Dit prachtige tapijt, met zijn klassieke ontwerp en polka dot-patroon, omarmt je met een gevoel van elegantie, comfort en betovering.

In het hart van het majestueuze Atlasgebergte, waar de bergen oprijzen als wachters van de tijd en de lucht doordrenkt is van mystiek, worden deze Beni Ouarain-kleden met zorg en passie vervaardigd. Al generaties lang hebben Berberse ambachtslieden hun eeuwenoude kennis en vaardigheden doorgegeven, waardoor deze tapijten een diepe band hebben met de rijke cultuur en tradities van de regio.

Het Beni Ouarain Kleed Mila is geweven van de meest luxueuze en zachte wol, afkomstig uit de weelderige weiden van de Atlas. Het omhult je voeten met een gevoel van warmte en comfort, als een zachte omhelzing van de natuur zelf. Elke stap die je zet, elke aanraking met de weelderige textuur, brengt een gevoel van rust en sereniteit in jouw leefruimte.

Dit kleed is niet alleen een bron van comfort, maar ook een decoratief kunstwerk op zich. Het polka dot-patroon straalt een tijdloze elegantie uit en voegt een speels en vrolijk element toe aan jouw interieur. Het is alsof elke stip een verhaal vertelt, een verhaal dat de dansende vreugde van het leven uitdrukt. Het Beni Ouarain Kleed Mila voegt een vleugje magie toe aan elke ruimte, waardoor een unieke sfeer ontstaat die de zintuigen prikkelt.

Laat je betoveren door de schoonheid van het Beni Ouarain Kleed Mila. Sluit je ogen en voel de aanraking van de zachte wol, terwijl je wordt meegenomen naar de mysterieuze wereld van het Atlasgebergte. Verrijk je interieur met de tijdloze elegantie en de diepe culturele betekenis van de Berberse tradities. Maak van jouw huis een plek waar comfort en schoonheid hand in hand gaan, en waar je de kracht van de natuur kunt ervaren door de unieke weefsels van het Beni Ouarain Kleed Mila. Laat dit kunstwerk jouw huis transformeren tot een oase van vreugde, harmonie en betovering.

De kleden van Ghalia komen direct bij de maker vandaan. en gaan ook met lokaal transport richting Nederland. Alleen de direct betrokkenen profiteren zo van de handel en dat is wat Ghalia in al haar producten nastreeft

De Ghalia Beni Ouarain kleden zijn gemaakt van de wol van de typische schapen in de midden Atlas.

Sorteren op:

Review toevoegen
Tahiri - 27-02-2019 12:28

Toen ik het kleed uitrolde dacht ik eerst van oei dat zijn wel veel kruisjes (patroon) maar van een afstand maakt dat het kleed juist supermooi. Ben er super blij mee. Bezorging was ook vlot.

Stel een vraag over dit product

Sorry maar we hebben de in rood gemarkeerde informatie echt nodig voor een goede verwerking

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.