Beni Ourain kleed Razi Beni Ouarain Razi Beni Ouarain Razi Beni Ouarain Razi Beni Ouarain Razi Beni Ourain kleed Razi
Beni Ourain kleed Razi Beni Ouarain Razi Beni Ouarain Razi Beni Ouarain Razi Beni Ouarain Razi Beni Ourain kleed Razi
Beni Ourain kleed Razi
1 Review | Review toevoegen
Grote zware qualiteit Beni Ouarain 250 x 190

Artikelnummer

MBOKI1

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

2 á 3 werkdagen

€ 750,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Razi Beni Ourain

Prachtige zware Marokkaanse Authentieke Berber kleed

in royaal formaat van 2.5 bij  bijna 2 meter. Deze Razi Beni Ouarain is handgeknoopt en vertelt het verhaal van de maker. Dit grote kleed van wel 15 Kg heeft overlappende ruitvormen en die staan symbool voor het kruisen van de paden van de mensen waarop het verhaal van dit kleed is gebaseerd. Het knopen gebeurt veelal door vrouwen, meerdere werken aan één kleed. Een kleed van goede kwaliteit heeft wel 20.000 knopen per m2. Hierdoor worden de kleden zwaar en vol.

Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van het Beni Ouarain Kleed Razi, een waar kunstwerk dat met liefde en vakmanschap met de hand is geweven door Berberse ambachtslieden in het adembenemende Atlasgebergte. Dit prachtige tapijt, met zijn klassieke ontwerp en klassiek diamantpatroon, omarmt je met een gevoel van elegantie, comfort en betovering.

In het hart van het majestueuze Atlasgebergte, waar de bergen de hemel lijken te raken en de lucht doordrenkt is van geheimen, worden deze Beni Ouarain-kleden met zorg en toewijding vervaardigd. Al generaties lang hebben Berberse ambachtslieden hun eeuwenoude kennis en vaardigheden doorgegeven, waardoor deze tapijten een diepe band hebben met de rijke cultuur en tradities van de regio.

Het Beni Ouarain Kleed Razi is geweven van de meest luxueuze en zachte wol, afkomstig uit de ongerepte weiden van de Atlas. Het omhult je voeten met een gevoel van warmte en comfort, als een zachte omhelzing van de natuur zelf. Elke stap die je zet, elke aanraking met de weelderige textuur, brengt een gevoel van rust en sereniteit in jouw leefruimte.

Dit kleed is niet alleen een bron van comfort, maar ook een decoratief kunstwerk op zich. Het klassieke diamantpatroon straalt een tijdloze elegantie uit en voegt een vleugje klassieke schoonheid toe aan jouw interieur. Het is alsof elke diamant een verhaal vertelt, een verhaal dat teruggaat naar vervlogen tijden en doordrongen is van de rijke tradities van de Berberse cultuur.

Het Beni Ouarain Kleed Razi transformeert jouw huis in een oase van stijl, warmte en comfort. Of het nu in de woonkamer is, waar het een warme en uitnodigende sfeer creëert voor gezellig samenzijn, of in de slaapkamer, waar het zorgt voor een rustgevende en inspirerende omgeving, dit kleed voegt een vleugje magie toe aan elke ruimte.

Laat je betoveren door de schoonheid van het Beni Ouarain Kleed Razi. Sluit je ogen en voel de aanraking van de zachte wol, terwijl je wordt meegenomen naar de mysterieuze wereld van het Atlasgebergte. Verrijk je interieur met de tijdloze elegantie en de diepe culturele betekenis van de Berberse tradities. Maak van jouw huis een plek waar comfort, schoonheid en warmte hand in hand gaan, en waar je de kracht van de natuur kunt ervaren door de unieke weefsels van het Beni Ouarain Kleed Razi.

De kleden van Ghalia komen direct bij de maker vandaan. en gaan ook met lokaal transport richting Nederland. Alleen de direct betrokkenen profiteren zo van de handel en dat is wat Ghalia in al haar producten nastreeft

De Ghalia Beni Ouarain kleden zijn gemaakt van de wol van de typische schapen in de midden Atlas.

Sorteren op:

Review toevoegen
Fatima - 27-02-2019 12:29

we hebben lang na zitten denken omdat het groot bedrag was maar uiteindelijk toch gedaan maar goed ook want ik ben er erg aan gehect geworden

Stel een vraag over dit product

Sorry maar we hebben de in rood gemarkeerde informatie echt nodig voor een goede verwerking

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.