Buitenkleden van gerecycled plastic

Met zorg geweven in India.

Wederom een typisch Ghalia product waarbij kansarme mensen een manier hebben gevonden om wat te verdienen. Het plastic wordt ingezameld. Oudere verpakkingen frisdrankflessen e.d. worden verzameld en gesorteerd en hiervan worden lange vezels gemaakt op kleur en maat. 

De lokale handwerkers en inzamelers krijgen een faire prijs voor hun koopwaar en daarmee is de missie van Ghalia ook geborgd. Tegelijkertijd wordt er een flinke impuls gegeven aan de lokale omgeving doordat plastic afval uit het milieu verdwijnt. Vervuiling is in veel gebieden in India een echt groot probleem. Doordat plastic inzameling hier in Nederland inmiddels gewoon is, zijn de kleden cradle to cradle. Immers deze kleden worden, als ze hier weggedaan worden, weer tot grondstof verwerkt.

 

 

Bezig met laden...
-26%
remove_red_eye Plastic Buitenkleed

Plastic geweven buitenkleden van recycled plastic in Barok/Oosters motief.Ideaal voor Terras, Veranda of gewoon eigenwijs binnen. Kleden zijn afwasbaar. Verkrijgbaar in 2 maten.

Koop nu
€ 29,00 € 39,00

Weving buiten vloerkleden

Van dit ruwe materiaal worden dan de buitenkleden geweven. Kleed je terras er mee aan, leg ze in de veranda. Door de holle vezel voelen ze al vroeg in het voorjaar heerlijk behaaglijk aan ten op zichte van de koude tegels

Modellen tuinkleden

Elk seizoen komen er een paar variaties bij maar Ghalia probeert ook haar collectie lang in stand te houden. 

De motieven zijn allemaal gebaseerd op de zogenaamde Perzische tapijten en ze maken van je zithoekje direct een huiskamertje in de buitenlucht. Motieven van Perzische tapijten hebben veel betekenis voor de maker. Het is meestal een waar kunstwerk waarbij de vorm symbool staat voor wat de maker belangrijk vindt. Veelal gerelateerd aan bloemen en de vruchtbaarheid van het domein waar hij of zij woont en de verankering van die plek met de familie.

Verkrijgbaar in 2 maten, waarbij de grootste riant een ruime zithoek beslaat.

Wij nemen ze ook mee op vakantie, je vlonder op de camping of je terrasje bij het zwembad is dan in één moeite voor kleine kinderen een prima kruipkleed dat ook gewoon nat mag worden.

Bespaar op je bestrating en ga mee met de seizoentrend. Door een Buitenkleed verfraai je elk terras, ongeacht wat je op de vloer hebt liggen, houten vlonder, tegels, keramische tegels of kunstgras. Met een Plastic kleed van Ghalia creeer je sfeer en het voelt heerlijk aan op je blote voeten.

Aan te raden is om ze niet buiten te laten liggen als het slecht weer wordt (herfst, winter, vroege voorjaar) dan gaan de tuintapijten lekker lang mee. Dus Bestel 1 of 2 Buitenkleden voor het nieuwe seizoen en begin de lente gezellig!