Oosterse-Wandlamp

Oosterse wandlampen

met functionele en sfeer verhogende werking

Oosterse wandlampen zien we steeds vaker terug in diverse interieurs. Dit type lamp fungeert niet alleen als lichtbron, maar heeft meer te bieden dan een lichtgevende functie alleen. De keuze voor een Oosterse wandlamp heeft dan ook vaak te maken met de uitstraling van de lamp, de kleuren die de lamp aan de ruimte geeft en het feit dat je niet alleen een lamp in huis haalt maar ook kunst. De Oosterse wandlamp heeft daarnaast een positieve invloed op de sfeer in elke ruimte.

Bezig met laden...
remove_red_eye Oosterse Plafonniere Azima L

Plafonniere of wandlamp Azima Oosterse sfeerlamp met klassiek Oosters Arabisch motief

Koop nu
€ 199,00
remove_red_eye Oosterse Plafonniere Azima M

Oosterse Plafonniere of wandlamp Azima Oosterse sfeerlamp met klassiek Arabisch motief | Ook aan de wand een hele mooie Oosterse lamp van Ghalia

Koop nu
€ 159,00
remove_red_eye Oosterse Plafonniere Azima XL

Plafonniere of wandlamp Azima Oosterse sfeerlamp met klassiek Oosters Arabisch motief

Koop nu
€ 299,00
remove_red_eye Oosterse Plafonniere Haifa

Plafonnière of wandlamp, Oosterse Sfeerlamp met heel veel gaatjes zonder motief

Koop nu
€ 129,00
€ 96,00

Zeer sfeervol type lamp die weinig ruimte in beslag neemt

De oosterse wandlamp is een mooi voorbeeld van een zeer sfeervol type lamp, waarmee je prachtig een ruimte kunt verlichten, zonder dat je het verdere interieur van de ruimte hoeft te veranderen. Doordat de wandlamp vrijwel geen ruimte in beslag neemt en subtiel aan de muur hangt, is dit een type lamp die steeds populairder wordt. Het licht schijnt bij dit type lamp niet alleen van de lamp af de ruimte in, maar weerkaatst ook direct op de muur. Door het materiaal gebruik in Oosterse lampen heeft ook elke wandlamp zijn eigen identiteit en verschilt de kleur van de lichtbron en weerkaatsing op de muur per lamp.

Handgemaakt in verschillende designs

Onze wandlampen zijn handgemaakt en hebben verschillende patronen en mozaïeken in het design verwerkt. De Oosterse wandlampen van Ghalia zijn een aanwinst voor elk interieur en kunnen zowel functioneel gebruikt worden, bijvoorbeeld als bedlamp in de slaapkamer, maar kunnen ook zeer goed gebruikt worden als een extra sfeerverlichting, om een bepaalde kleur en sfeer in een ruimte te accentueren van de gang tot in de badkamer. Ontdek ons brede assortiment aan Oosterse wandlampen en laat je inspireren door de oneindige mogelijkheden die je met deze lampen hebt.

Verkrijgbaar in alle soorten en maten en makkelijk te monteren

Al onze wandlampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en variëren in wattage. Voor elk interieur zul je bij Ghalia een geschikte lamp vinden in de juiste kleur, vorm, design en maat. Er zijn types in een cilinder vorm, waarbij de weerkaatsing op de muur en in de ruimte weer anders is dan bij een Oosterse lamp in een halvemaan vorm. Je kiest zelf de mozaïek- of koperbewerking en het patroon op de lamp waar het licht doorheen schijnt. Al onze oosterse wandlampen worden geleverd inclusief een schakelaar en zijn zeer eenvoudig zelf aan de muur te monteren.