Kom in romantische oosterse sferen met Egyptische filigraan kaarsenhouders en lantaarns

Met de kleurrijke kaarshouders en filigraan lantaarns van Ghalia worden de koudste winterdagen warm en warme zomeravonden nog zwoeler.

De authentieke oosterse filigraan kaarshouders en lantaarns zijn o.a. gemaakt van koper of messing en bevatten een ontelbaar aantal gaatjes. De bijzondere kaarsenhouders en lantaarns vormen prachtige woonaccessoires, maar zorgen met een waxinelichtje voor die ‘magic touch’. De lichtjes kun je eenvoudig en veilig vervangen door de ruime opening. Geef je interieur meer sfeer en maak elke ruimte warm en knus met de handgemaakte Arabische lantaarns en filigraan kaarshouders. Deze unieke en sfeervolle lantaarns en kaarsenhouders komen direct uit de kleine ateliers uit de souks en medina van de Egyptische steden. Met de filigraan lantaarns en kaarsenhouders haal je de oosterse sfeer écht in huis. Op zoek naar een bijzonder en sfeervol cadeau? De filigraan kaarshouders en lantaarns vormen tevens een prachtig en sfeervol wooncadeau.


Sfeervolle kaarshouders en lantaarns

Verhoog de sfeer met prachtige oosterse kaarshouders en Egyptische lantaarns. Kaarslicht zorgt doorgaans voor enorm veel sfeer, maar met de oosterse kaarshouders en lantaarns wordt het wel erg gezellig en knus. De duizenden gaatjes zorgen voor een prachtig en sfeervol lichtspel. Een stukje magie, zowel binnen als buiten, met traditionele oosterse lantaarns.

Waan je in oosterse sferen, gewoon in je eigen huis of tuin

De mooie oosterse kaarsenhouders maken een zwoele zomeravond nog zwoeler. Plaats meerdere lantaarns of kaarsenhouders in je tuin en waan je in oosterse sferen. Maak van elke avond iets bijzonders, met de filigrain lampen van Ghalia.

Oosterse lantaarns – mooi en praktisch

De lantaarns en kaarshouders zijn voorzien van een handige opening, waardoor kaarsjes zeer eenvoudig verwisseld kunnen worden. De opening is groot genoeg om eenvoudig de kaarsen te verwisselen, maar klein genoeg om het lichtspel magisch te houden. De kaarsenhouders en lantaarns zijn te verkrijgen in verschillende maten. Zo kun je meerdere lantaarntjes gebruiken met waxinelichtjes of kiezen voor een groter exemplaar voor een imposanter effect.

Oosterse lantaarns als cadeau

De oosterse lantaarns en kaarsenhouders vormen een prachtig wooncadeau – mooi om te geven en om te krijgen. De kaarsenhouders en oosterse lantaarns zijn te verkrijgen in verschillende maten en prijscategorieën en vormen een leuk cadeau voor ieder budget.