Oosterse Hanglampen van Ghalia


Breng warmte, sfeer en kleur in je interieur met prachtige Oosterse hanglampen. Met de oriëntaalse hanglampen van Ghalia voelt ieder huis direct aan als thuis. Maak je huis warmer en verhoog de sfeer met prachtige Oosterse hanglampen!


 


De oosterse filigrain lampen met opening aan de onderzijde

De meeste oosterse hanglampen van Ghalia hebben een opening aan de onderzijde. Door de opening ontstaat er een helder licht. De lampen zorgen voor een mooi lichtspel, maar bieden ook de gewenste functionaliteit van een lamp: goede verlichting.

Is het bolletje aan vervanging toe? De opening aan de onderzijde maakt het vervangen van een lamp zeer eenvoudig. De diameter van de opening is tussen de 15 en 20 cm. De opening is groot genoeg om eenvoudig een lamp te vervangen, maar klein genoeg om een mooi en sfeervol licht te behouden.

Deze messing en koper hanglampen zijn eenvoudig te bevestigen

De lamp wordt – afhankelijk van de maat - voorzien van een ketting, waarmee je de lamp eenvoudig kunt bevestigen aan het plafond. Kies je voor een kleinere maat? Dan is het snoer vaak al voldoende. Grotere
hanglampen worden extra ondersteund door een ketting. De ketting van een Arabische hanglamp en andere onderdelen zijn ook los te verkrijgen.

Oosterse hanglampen geven een ‘magic touch’

De oosterse hanglampen van Ghalia zorgen voor een prachtig en magisch lichtspel. De lampen zijn volgens traditie gemaakt in kleine ateliers in de medina en de souks van Egyptische steden. De kleinere hanglampen van Ghalia tellen zo’n 1500 gaatjes; grotere maten rond de 6000! Het licht wat door deze gaatjes schijnt, geeft een magic touch aan ieder interieur.

Ook zonder licht, zorgen de filigrain lampen voor magie. Het design en de verzilverde afwerking van de messing of koperen hanglampen, vormen hoe dan ook een parel voor het oog – met of zonder licht.

De oosterse, oriëntaalse, Egyptische en Marokkaanse hanglampen zijn te verkrijgen in diverse soorten, maten, materialen (koper of messing) en motieven. Of het nu gaat om een ruime woonkamer of de knusse hal; de oosterse verlichting optimaliseert de sfeer in iedere ruimte van je huis. Hang een mooie grote oosterse hanglamp solitair op of bevestig de lampen als cluster op verschillende hoogtes, voor een dramatisch effect. Gebruik één mooie lamp voor boven de eettafel of maak er een spectaculaire eethoek van met 3 of zelfs 5 oosterse hanglampen in verschillende maten. Het unieke design van de filigraan hanglampen, met de soms wel duizenden gaatjes, maken van iedere ruimte een magische plek.