De Oosterse Egyptische Hanglampen

Verwelkom de warmte en sfeer in je huis! Je huis mooi ingericht maar het doet nog kil aan? Breng warmte en sfeer in je interieur met de Ghalia Hanglampen!

De Oosterse, Orientaalse, Egyptische en Marokkaanse Ghalia Hanglampen komen in diverse soorten, maten en motieven. Hang ze solitair of in cluster op verschillende hoogtes voor een dramatisch effect. Lijn ze uit met drie naast elkaar als decoratieve primaire verlichting boven een ruime eethoek.

 De Oosterse Filigrain Lampen

Opening aan de onderzijde
(bijna) Alle Ghalia Oosterse Hanglampen hebben een opening aan de onderzijde (rond) om u in staat te stellen een lamp te verwisselen maar zeker ook om wat direct licht te hebben. Dit is niet altijd duidelijk te zien op de productfoto's maar is dus weldegelijk het geval!

De lampen Projecteren door de duizenden kleine gaatjes een prachtige lichtspel op plafond en wand.  Deze Egyptische Oosterse lampen worden in kleine ateliers in de Souk's en Medina's van de Egyptische steden vervaardigd. Filligrain is een veel gebruikte term voor deze lampen, Oosterse lampen van Ghalia worden gemaakt van Koper of Messing en verzilverd als afwerking. De Oosterse Filigrain hanglampen zijn een juweel in je interieur.