Kantha-Quilt-en-indiase-spreien

Indiase Spreien (Quilts)

Bezig met laden...
remove_red_eye Khanta quilt Ikat

Kantha Quilt Ikat

Koop nu
€ 99,00
remove_red_eye Kantha Quilt (Sprei)

Kantha Quilt Indien

Koop nu
€ 79,00

Indiase Quilts

Hangemaakt, op Indiase Kantha wijze, doorgestikte en gepatchede spreien, kleden en quilts. Niet één is hetzelfde, allen met karakter. Materiaal: Katoen.

  2 maten,
* Queensize 150 x 230 cm.
* Kingsize 230 x 270.

Het aanbod is sterk verschillend, voor het actuele aanbod kunt u het best even contact op nemen

Kantha Quilts

Uit India. Kan je gebruiken als Quilt, Sprei, Throw, Deken of als decoratie. Handgemaakte Kantha doorgestikte en handmatig gekleurde spreien, kleden of quilts. Niet één sprei is dezelfde en zijn handwerk. Met karakter en door middel van patchwork in India van Katoen gemaakt en gekleurd met Batik techniek.

De Ghalia quilts zijn er in 2 motieven, de bloemen en de Ikat motieven. Per motief ook weer in 12 verschillende kleuren (basiskleur) en 2 maten. Keuze genoeg! Combineer de Inidase sprie met een mooie oosterse lamp van Ghalia en plaats ook een Oosters dienblad met oosterse kaarshouders in je living.

Er zijn klanten die er een aantal kopen als throw op een sofa en van de andere kussenhoezen maken voor een matching effect. De katoen die gebruikt wordt is dubbel en zeer luchtig doorgestikt, Ze hebben geen vulling zoals de Britse Quilts en zijn echt als sprei en decoratie bedoeld. De Ghalia Indiase sprei, kantha quilts zijn bovenal decoratief.