Oosterse-Kussens

Oosterse Kussens, Poefen en Marokkaanse kussens

Diverse Marokkaanse kussens en poefen, die u helpen de oosterse sfeer nog verder door te voeren. Kleurrijke accessoires voor in uw interieur. Kussens, poefjes en ottomans.

De collectie wijzigt regelmatig. De producten komen niet alleen uit Marokko, maar ook uit andere oosterse landen. Zo zijn er geregeld ook Arabische kussens beschikbaar alsmede Turkse kussens. 

Bezig met laden...
-10%
€ 22,46 € 24,95
€ 29,95
€ 29,95
€ 29,95
€ 29,95
€ 29,95
-10%
€ 22,46 € 24,95
-17%
€ 24,95 € 29,95
-25%
€ 74,25 € 99,00
-30%
€ 69,00 € 99,00

Oosterse sfeer in een handomdraai

De atmosfeer in een interieur is gemakkelijker te veranderen met behulp van een paar accessoires. Een Nederlands huis geef je een oosterse sfeer in een handomdraai met kussens, poefen of ottomans.

  • Heb je, zoals de meeste mensen, een onopvallende effen bankstel? Gooi er een berg gekleurde oosterse sierkussens op en transformeer je kamer.
  • In plaats van een bijzettafeltje, gebruik een oosterse poef of ottoman met een mooi zilveren dienblad erop om je interieur nieuw leven in te blazen.
  • Maak een spirituele ruimte in de logeerkamer met een warm kleed en een stapel kussens erop. Marokkaanse poefen zijn ook mooi en comfortabel om op te zitten tijdens het mediteren.
  • Wil je een terras of balkon een gezellige sfeer geven op warme zomeravonden? Oosterse vloerkussens en poefen zijn gemakkelijk te verplaatsen en toveren in een paar minuten een buitenruimte om in een zitplaats uit duizend-en-één nacht, waar je gasten kunt ontvangen. Voeg een paar Oosterse lantaarns toe om de romantische en sprookjesachtige sfeer compleet te maken.

Oosterse sierkussens, vloerkussens en zitkussens

In onze collectie hebben we kussens met bloemenpatronen erop geborduurd met pompons of kwastjes. Deze kussens worden gemakkelijk een extra focuspunt in je interieur en stelen de show. Voor een oosterse sfeer geldt altijd: hoe meer kussens, hoe beter. Vooral als je een ruimte aankleedt waar verder geen meubelen zijn. Een stapel vloerkussens op een kleed zijn net zo comfortabel als een sofa en heeft oneindig veel mogelijkheden. Maar wij hebben ook kussens in rustige kleuren met geometrische patronen gewoven in het katoen voor een meer aanvullende rol in een bestaand décor. Als je op zoek bent naar nieuwe frisse accenten in je kamer, kijk dan naar onze geweven kussens. Met een bijpassende Marokkaanse poef en vloerkleed breng je gemakkelijk nieuwe accenten aan en geef je je kamer een nieuwe zomerse sfeer.

Oosterse poefen

Onze Oosterse poefen zijn gemaakt van katoen dat met de hand geverfd is. De geometrische patronen zijn er zorgvuldig ingeweven. De Marokkaanse poefen hebben ontzettend veel mogelijkheden. Ze zijn niet alleen comfortabel als extra zitplaats, een meditatieplek, of als voetenbankje bij je gemakkelijke stoel of bankstel, maar ook handig als bijzettafeltje, met een van onze zilveren of bronzen dienbladen erop. Met bijpassende oosterse zitkussens en eventueel vloerkleed met eenzelfde patroon en kleur maak je de vrolijke en zonnige oosterse sfeer compleet.  

Eerlijke, authentieke en unieke producten

Onze oosterse kussens en poefen zijn eerlijke producten die direct van de makers komen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen als wol en katoen door ambachtsvrouwen in Marokko, maar ook andere oosterse landen zoals India, Turkije en Egypte. Door ze direct van de makers te importeren, krijgt u niet alleen authentieke oosterse kussens en poefen, maar helpt u ook de plaatselijke economie.

Al onze kussens en poefen worden slechts één keer ingekocht en zijn daardoor uniek. Ziet u niet de kleuren of patronen die u zoekt, kom dan snel terug naar Ghalia.nl, want onze collectie wijzigt regelmatig. Ziet u wel precies wat u zoekt, bestel dan snel, want unieke producten betekenen wel dat u niet meer dezelfde terug zult vinden. Voor de oosterse kussen, marokkaanse kussens en Kelim kussens geldt dat er altijd vooraard is!