Oosterse-Meubels

Marokkaans, oosterse meubels

Met handgemaakte oosterse meubelen maak je van je interieur wel iets heel bijzonders. De oosterse meubels zijn échte ‘eyecatchers’ binnen je woning.

De oosterse of oriëntaalse meubelen van Ghalia zijn origineel en met de hand vervaardigd. De oosterse meubels worden rechtstreeks van de makers gekocht uit de bijzondere medina en souks van de Egyptische en Marokkaanse steden. De diverse meubels zijn gemaakt van natuurlijke producten of gerecycled materiaal. Van stalen krukjes, bijzondere bureautjes tot aan hippe jaren-50 trolleys, Ghalia biedt jou de prachtigste en meest unieke oosterse meubelen. De levertijd hangt af van de afmetingen en/of het gewicht. We brengen je uiteraard z.s.m. op de hoogte om de levertijden van onze meubelen af te stemmen.

Bezig met laden...
remove_red_eye Black Antique Locker

Staal, gemoffeld en gelakt. Afmetingen 190x90x50 (h x b x d)

Koop nu
€ 399,00
remove_red_eye Recycled Teak Buro

Buro van Recycled Teak

Koop nu
€ 329,00
remove_red_eye Recycled Teak kast

Kast van Recycled Teak

Koop nu
€ 399,00
remove_red_eye Recycled Teak Media meubel

Media meubel van Recycled Teak

Koop nu
€ 439,00

Oud & oosters en modern & industrieel

In het assortiment vind je oude sleetse locker kasten, bakkerswagens, trolleys, bureautjes, tafels, vintage krukjes, dienbladtafeltjes en meer. De collectie is niet groot, maar wel uniek. De meubeltjes zijn veelzeggend, hebben karakter en zijn eigenzinnig. Met de unieke vintage meubels van Ghalia breng je een bijzonder contrast aan binnen je interieur.
De oostersemeubelen zijn uniek en one of a kind. Ghalia biedt zowel oude oosterse meubeltjes als modernere exemplaren. De meubels zijn bijzonder en maken een uniek statement binnen ieder interieur. Ook binnen horeca en werkruimtes worden de meubels van Ghalia steeds meer een hit.

Duurzame Oriëntaalse meubels van Ghalia

De oriëntaalse meubels van Ghalia worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder oude bootdelen. Om de meubels te maken worden er geen bomen gekapt; gerecyclede en duurzame materialen, dat is waar wij de voorkeur aan geven.

Kijken en kopen

Bewonder de meubels in onze webshop. Wil je  Liever de unieke meubels en de Oosterse lampen ‘live’ bekijken? Maak een afspraak en kom langs in de showroom en shop jouw nieuw unieke meubelen onder het genot van een kopje muntthee. Ook de verzending van de oosterse meubels is gratis.