Mozaiek lampen

steeds populairder in modern interieur

Lampen zijn een zeer belangrijk onderdeel in een modern interieur. Een lamp is namelijk niet alleen een lichtbron, maar fungeert ook als kunst en heeft een zeer grote invloed op de sfeer binnen een ruimte. Oosterse lampen worden ook in West-Europa steeds populairder. Door het feit dat steeds meer mensen reizen, komen mensen ook in aanraking met andere culturen en andere interieurs die bij deze culturen horen. De Mozaiek lamp is hier een goed voorbeeld van. Een prachtige Oosterse lamp die we steeds vaker terugzien in West Europese interieurs.

Bezig met laden...
remove_red_eye Marokkaanse Hanglamp Ahmar

Bolvormige Mozaïeken Hanglamp Rood

Koop nu
€ 129,00
remove_red_eye Marokkaanse Hanglamp Azraq

Bolvormige Mozaïeken Hanglamp Blauw

Koop nu
€ 129,00
-17%
remove_red_eye Oosterse Mozaieklamp Onion

Ei Vormige Oosterse MozaiekLamp. Elke lamp is uniek omdat het gebruikte glas in samenstelling en kleur altijd iets afwijkt van de volgende lamp.

Koop nu
€ 49,95 € 59,95
remove_red_eye Oosterse Tafellamp Misbah L

Bolvormige Staande Mozaïek Lamp Multicolour

Koop nu
€ 99,00
-20%
remove_red_eye Oosterse Taflellamp Egg

Mozaiek Ei Vormige Lamp. Elke lamp is uniek omdat het gebruikte glas in samenstelling en kleur altijd iets afwijkt van de volgende lamp. Verkrijgbaar in twee maten en 2 kleuren

Koop nu
€ 39,95 € 49,95

Een mozaiek lamp is een sfeer verhogend kunstwerk

Ook de mozaïek lampen zijn stuk voor stuk een kunstwerk op zichzelf om te zien. Met alle kleine steentjes in diverse kleuren is geen enkele lamp gelijk. De kleuren die van het mozaïek afkomen en een ruimte in schijnen zijn zeer sfeer verhogend en soms zelfs mysterieus. Met een mozaiek lamp haal je niet zomaar een lamp in huis, maar een lamp die een rustgevende oosterse 1000 en 1 nacht sfeer met zich mee brengt.
 

De mozaiek lamp is een aanwinst voor elk interieur

Bij Ghalia vind je tal van Marokkaanse, Turkse en andere mozaïek lampen in verschillende kleuren en maten. Er is in elke interieur een ruimte te vinden, waarin een mozaïek lamp een absolute aanwinst is. Creëer rust in de slaapkamer of voeg extra sfeer toe in de woonkamer met een van de prachtige mozaïek lampen van Ghalia. Kijk rond in de shop en ontdek het ruime assortiment van diverse mozaïek lampen van hoogwaardige kwaliteit.
 

Hoogwaardig materiaal gebruik en elke lamp 100% uniek

Alle mozaïek lampen van Ghalia zijn gemaakt van de beste materialen en bovendien met de hand vervaardigd, waardoor de lamp die je in huis haalt ook nog eens 100% uniek is. De kwaliteit van het gebruikte materiaal zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Het mozaïek is zeer goed en stevig verlijmd. Omdat er gebruik gemaakt is van topmaterialen zullen de mozaïek bewerkingen op de lamp altijd intact blijven en niet zomaar loslaten of er af vallen. Alle mozaiek lampen worden compleet geleverd inclusief lichtsnoer en schakelaar