Oosterse-Hanglamp

Oosterse Hanglamp wat een pracht!

Breng warmte, sfeer en kleur in je interieur met een prachtige Oosterse hanglamp. Met deze Marokkaanse Hanglamp in Oosters design van Ghalia voelt ieder huis direct aan als thuis. Maak je huis warmer en verhoog de sfeer met een prachtige Oosterse hanglamp.


 

Bezig met laden...
remove_red_eye Marokkaanse Hanglamp Azraq

Bolvormige Mozaïeken Hanglamp Blauw

Koop nu
€ 129,00
remove_red_eye Marokkaanse Hanglamp Ahmar

Bolvormige Mozaïeken Hanglamp Rood

Koop nu
€ 129,00
remove_red_eye Marokkaanse Hanglamp Alwan

Bolvormige Mozaïeken Hanglamp Multicolour

Langere Levertijd!
€ 129,00
remove_red_eye Marokkaanse Hanglamp Shafaf

Bolvormige Mozaïeken Hanglamp Transparant

Langere Levertijd!
€ 129,00
remove_red_eye Oosterse Hanglamp Nila XL

Eivormige Oosterse hanglamp Nila XL

Koop nu
€ 229,00
remove_red_eye Oosterse Hanglamp Aswad XL

Bolvormige Marokkaanse Hanglamp in zwart mat

Koop nu
€ 229,00
-15%
remove_red_eye Oosterse Hanglamp Diq L

Oosterse Hanenmandlamp Diq L

Koop nu
€ 84,00 € 99,00
-13%
remove_red_eye Oosterse Hanglamp Diq XXL

Oosterse Hanenmandlamp Diq XXL

Koop nu
€ 174,00 € 199,00
remove_red_eye Oosterse Hanglamp Sinai M

Uivormige Marokkaanse Hanglamp

Koop nu
€ 139,00
€ 349,00
€ 129,00

Een Oosterse hanglamp geeft een ‘magic touch’

De oosterse hanglampen van Ghalia zorgen voor een prachtig en magisch lichtspel. De lampen zijn volgens traditie gemaakt in kleine ateliers in de medina en de souks van Egyptische steden. De kleinere hanglampen van Ghalia tellen zo’n 1500 gaatjes; grotere maten rond de 6000! Het licht wat door deze gaatjes schijnt, geeft een magic touch aan ieder interieur.

Ook zonder licht, zorgen de oosterse filigrain lampen voor magie. Het design en de verzilverde afwerking van deze messing en koperen hanglampen, vormen hoe dan ook een parel voor het oog – met of zonder licht.

De oosterse filigrain lampen met opening aan de onderzijde

De meeste oosterse hanglampen van Ghalia hebben een opening aan de onderzijde. Door de opening ontstaat er een helder licht uit deze hanglamp filigrain. De lampen zorgen voor een mooi lichtspel, maar bieden ook de gewenste functionaliteit van een lamp: goede verlichting en sfeer in huis. Let op, er is altijd beperkte voorraad.

Is het bolletje aan vervanging toe? De opening aan de onderzijde maakt het vervangen van een lamp zeer eenvoudig zowel in de hanglamp koper als in de oosterse hanglamp mozaïek. De diameter van de opening is tussen de 15 en 20 cm. De opening in deze parchtige lamp is groot genoeg om eenvoudig een lamp te vervangen, maar klein genoeg om een mooi en sfeervol licht te behouden.

Deze messing en koper hanglampen zijn eenvoudig te bevestigen

De lamp wordt – afhankelijk van de maat - voorzien van een ketting, waarmee je de lamp eenvoudig kunt bevestigen aan het plafond. Kies je voor een kleinere maat? Dan is het snoer vaak al voldoende. Grotere
hanglampen worden extra ondersteund door een ketting. De ketting van een Arabische hanglamp en andere onderdelen zijn ook los te verkrijgen.

De oosterse, oriëntaalse, Egyptische en Marokkaanse hanglampen zijn te verkrijgen in diverse soorten, maten, materialen (koper of messing) en motieven. Of het nu gaat om een ruime woonkamer of de knusse hal; de oosterse verlichting optimaliseert de sfeer in iedere ruimte van je huis. Hang een mooie grote oosterse hanglamp solitair op of een  oosterse hanglamp bol en bevestig de oosterse lampen als cluster op verschillende hoogtes, voor een dramatisch effect. Mix verschillende oosterse hanglampjes samen met één mooie lamp voor boven de eettafel of maak er een spectaculaire eethoek van met 3 of zelfs 5 oosterse hanglampen in verschillende maten. Het unieke design van de filigain hanglampen en design lampen met de soms wel duizenden gaatjes, maken van iedere ruimte een magische plek.

Als lichtbron is er tegenwoordig veel keuze. Vroeger had je de gloeilamp en eventueel een spaarlamp. Die laatste is achterhaald en als sfeerverlichting uberhaupt niet bruikbaar. De Eco Halogeen is als de vervanger van de gloeilamp de mooiste keuze. Doordat het lichtpunt erg klein is qua oppervlakte geeft de Eco Halogeen een scherpe projectie van licht door alle gaatjes van de Oosterse Hanglampen van Ghalia. Met een LED lamp creeër je wel sfeer (warme LED verlichting is verkrijgbaar in de shop) maar met een difuus effect. Dit is een kwestie van smaak. Een LED lamp is wel aanzienlijk zuiniger in het gebruik maar een gedimd lichtpunt met Eco Halogeen is wat Ghalia adviseert. of je nu een  oosterse grote filigrain hanglamp of een oosterse mozaïek lamp turkish design besteld. Zelden gaf verlicht zoveel effect en sfeer als een grote oosterse hanglamp koper. 

Indien u specifiek op zoek bent naar een plafonnière i.p.v. een Oosterse hanglamp 

zie dan hier het plafonnière overzicht van Ghalia.